Profil

Kristine Gade Hansen
Født 1968 i Århus
Uddannet textildesigner fra Designskolen i Kolding
Uddannet til håndarbejdslærer på Skals Håndarbejdsseminarium

Som billedkunstner arbejder jeg med udstillinger, både som separat udstiller og sammen med andre kunstnere. Jeg påtager mig bestillingsarbejder, udsmykningsopgaver og arbejder med kurser i maleri og selvudvikling.
Derudover påtager jeg mig relaterede opgaver.

I 2006 var jeg så heldig for første gang at have udenlandske udstillinger. Den første var I New York – et meget spændende sted og udstille, den anden var i Italien. I 2007 havde jeg min første udstilling i Sverige vores nordiske nabo – så nu er jeg abroad.

“Farverne har hver især sin egen vibration og mening, så intet er tilfældigt – kun når en bevidsthed som er større end jeg tager over.
Ord og sætninger danser ofte i samklang med farver og former. Nogle gange ender de på maleriet, nogle gange i mine poesibøger og andre gange er de bare med inspiratorer.
Symboler og deres værdiladning optager mig meget for tiden og ofte bliver de sammensat til et billeder der taler mere end et sprog.
Mit hjerte og min bevidsthed svøber sig i kærlighed til lærredet, som suger denne nektar til dig”.

Som gammel textildesigner ligger det mig naturligt, at arbejde en del med strukturen og farverne. Derudover har ordet også været med på en del malerier, og symbolerne og deres værdiladning har en stor plads i mit hjerte.

Ordet sætter tanker i gang og kan blive en mental tanke, men det kan også være en hjælp til, at opfange noget udefinerbart og hjælpe en følelse på vej. Når følelsen så er på vej bevæger vi os over i symbolerne. Jeg er kommet frem til, at “hvad ord er for tanken er symboler for intuitionen” og idet jeg mener, at vi får en bedre livsværdi ved at vægte intuitionen, bliver symbolerne vigtige elementer i mine malerier.

Jeg håber, at videregive en livsnerve og også noget, at arbejde med på det personlige plan i billederne. Jeg håber at være med til at videregive noget smukt for øjet, sjælen og ånden.

Jeg underviser endvidere i billedkunst og mindfulness – spørg mig gerne hvis I har specifikke behov.

PROFILE
Kristine Gade Hansen
Born 1968 in Aarhus
· 1995 – 2000 Certified textile designer from the Design School of Kolding
· 1990 – 1993 Certified teacher of textile craftmanship on Skals Haandarbejdsseminarium
I have since receiving diploma from the Design School of Kolding worked full time as an artist, interior designer and healer.
As an artist I exhibit my works, both as exclusive artist as well as together with other artists. I do commissioned work and teach courses in painting and self development.
Further, I work with related projects.
In the year of 2006 I have been so lucky to have two exhibitions abroad, one in New York and one in Italy, Gavi. In December 2007 I had my first exhibition in Sweeden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *